Sopsugsanläggningar mobilsug

Published on December 13th, 2013 | by admin

0

Logiwaste lanserar utökat servicekoncept för sopsugsanläggningar

Det ska vara tryggt, enkelt och driftsäkert att äga en sopsugsanläggning säger Svante Widengren, chef för service och installation för nya Logiwaste Service. Med lanseringen av det nya servicekonceptet ges kunder ökad trygghet i att deras sopsugsanläggning drivs och underhålls på bästa sätt. Tidigare har drift, underhåll och service från Logiwaste enbart erbjudits för anläggningar levererade av Logiwaste, men från och men november kommer även ägare av sopsugsanläggningar av andra fabrikat att kunna ta del av samma omfattande serviceerbjudande. Bolagets servicepersonal har sedan tidigare lång erfarenhet av drift och underhåll av alla sopsugsanläggningar på marknaden.

Det ska vara tryggt, enkelt och driftsäkert att äga sin sopsugsanläggning. I våra samtal med sopsugsägare runt om i Sverige märker vi av en stor efterfrågan på en bättre och effektivare servicelösning än det som erbjuds på marknaden idag säger Svante Widengren. Vi har så pass många års erfarenhet av service av sopsugsanläggningar att vi förstår våra kunders situation på djupet. Tack vare vår personals långa erfarenhet av drift och service kan vi vid översyn av sopsugsanläggningen fånga upp många problem innan de inträffar eller blir akuta. Ett oplanerat stopp i avfallshanteringen kan innebära stora olägenheter för både boendemiljö och arbetsmiljö. Logiwaste erbjuder därför en bred uppsättning tjänster, från de mest grundläggande åtgärderna till att ta hela service- och driftansvaret för en komplett anläggning, även optimering och energieffektivisering.

Thomas Andersson, VD på Logiwaste, berättar att Logiwaste redan haft positiva samtal med ägare till sopsugsanläggningar. Thomas fortsätter, vi kan systemen och tekniken i alla sopsugsanläggningar på marknaden och det finns stora synergier med de serviceuppdrag vi redan har. Oberoende av tjänster och servicenivå kan våra kunder alltid förvänta sig ett professionellt bemötande och ett kompetent genomförande.

Om Logiwaste

Logiwaste AB med säte i Upplands Väsby levererar kompletta kundanpassade lösningar av flexibla sopsugssystem för hantering av kommersiellt- och hushållsavfall. Användningsområden omfattar bland annat sjukhusmiljöer, flygplatser, bostadsområden, storkök, innerstadsområden, och köpcentrum. Logiwaste´s servicepersonal har lång och djup erfarenhet av drift, underhåll och service av sopsugsanläggningar.

För mer information, kontakta:

Svante Widengren,
Chef för Service och Installation
Mail: svante.widengren@logiwaste.se
Telefon: 0730-368707

Thomas Andersson,
CEO
Mail: thomas.andersson@logiwaste.se
Telefon:
070-592 59 50

www.logiwaste.se


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


five + 7 =

Back to Top ↑
 • Contact

  Lars Jonsson
  Marketing Manager
  Mobile: +46 (0)733-99 99 91
  Telephone: +46 (0) 8 736 00 96
  Mail: lars.jonsson@logiwaste.se

  Logiwaste AB
  Stora Wäsby, Gamla Stallet
  194 37 Upplands Väsby, Sweden

  www.logiwaste.se