Waste Management sopsug

Published on September 12th, 2013 | by Anniki Skeidsvoll Eden

0

Thomas Andersson ny VD för Logiwaste

Ny VD för Logiwaste AB från 19 augusti är Thomas Andersson. Thomas har lång erfarenhet från ledande positioner inom innovationsdrivna och internationella teknikbolag och kommer senast från en position inom M Industrial Invest AB.

 ”Vi ser en utveckling i samhället med fortsatt ökade investeringar och satsningar inom miljöområdet både nationellt och internationellt. Den här utvecklingen i kombination med ett ökat fokus på en hållbar stadsutveckling med en förtätad bebyggelse gör att marknadsläget för cleantechbolag som Logiwaste är mycket spännande. Logiwaste har en hög kompetens, en stark produktportfölj och ett nära samarbete med sina kunder. Det ger en bra bas för att utvecklas och expandera under många år. Min ambition är att Logiwaste och sopsug ska ses som ett naturligt val inom avfallshantering för privata och kommersiella fastigheter, sjukhus och offentliga miljöer.

 Mats Höijertz har gjort ett fantastiskt jobb som VD med att ta Logiwaste till den position som bolaget har nu. När han nu axlar rollen som vice VD och försäljningschef kommer hans arbete framförallt att inrikta sig på att fortsätta utveckla affärer och kundrelationer.”

 

För mer information, kontakta,

Thomas Andersson, VD

Tel. 070-592 59 50

Thomas.andersson@logiwaste.se

Om Logiwaste

Logiwaste med säte i Upplands Väsby levererar kompletta kundanpassade lösningar av flexibla sopsugssystem för hantering av kommersiellt- och hushållsavfall. Användningsområden omfattar bland annat sjukhusmiljöer, flygplatser, bostadsområden, storkök, innerstadsområden, och köpcentrum.

www.logiwaste.se


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 5 = twenty five

Back to Top ↑
 • Contact

  Lars Jonsson
  Marketing Manager
  Mobile: +46 (0)733-99 99 91
  Telephone: +46 (0) 8 736 00 96
  Mail: lars.jonsson@logiwaste.se

  Logiwaste AB
  Stora Wäsby, Gamla Stallet
  194 37 Upplands Väsby, Sweden

  www.logiwaste.se