News corridorFUNCTION_payback_calculator

Published on June 26th, 2013 | by Anniki Skeidsvoll Eden

0

Ny uppdaterad version av corridorFUNCTION Återbetalningskalkyl

Nu finns en ny version av corridorFUNCTION Återbetalningskalkyl. Ett verktyg för uträkning av besparingar som kan uppnås genom installation av driftdon från Tridonic utrustade med corridorFUNCTION. Beräkningen kan användas som underlag för beställare.

Med detta verktyg beräknar du enkelt återbetalningstiden för en anläggning installerad med driftdon från Tridonic som är utrustade med corridorFUNCTION. Du kan enkelt göra en kalkyl för de besparingar du kan uppnå genom att välja förvalda applikationer med förvalda värden som sedan justeras för att förenkla och snabba på beräkningen.

I samband med det uppfräschade gränssnittet kan du nu även skriva ut resultatet eller göra om det till en PDF och på så vis spara beräkningen för att kunna använda som underlag till din beställare.
Verktyget kan användas direkt på Tridonics hemsida och programvaran finns även för nedladdning till dator.

Med corridorFUNCTION styr du belysningen med 230V-närvarodetektor. Du kan parallellkoppla ett valfritt antal rörelsedetektorer och styra valfritt antal armaturer vilket gör det möjligt att helt täcka in stora ytor och långa korridorer.

Se en animering av hur corridorFUNCTION fungerar. För att läsa mer om corridorFUNCTION besök www.corridorfunction.com eller www.ljuskontroll.com.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑